Over ons

liefde voor eten, koken vanuit het hart, samen genieten

Over ons

Wij zijn een fris en jong catering bedrijf in hartje Venlo. Met veel enthousiasme en passie streven we naar perfectie voor onze klanten en gasten. Voor zowel particuliere als zakelijke catering bieden wij maatwerk op locatie. Ook in de kookstudio is van alles mogelijk in een intieme exclusieve sfeer. Bij ons staat kwaliteit, puurheid en beleving voorop. Wat de wensen ook zijn, of het nou gaat om een uitgebreid diner, een bedrijfsfeest of een hapjesbuffet, wij regelen het, zodat jij zorgeloos kunt genieten.

 

Opzoek naar een sfeervolle locatie, voor al je culinaire activiteiten?

Wij denken graag mee!

Mel’s Kitchen

Koken en lekker eten met een goed glas wijn erbij is altijd al een van mijn favoriete bezigheden geweest en deze passie deel ik natuurlijk samen met mijn partner Luc, die van beroep chef-kok is. We houden er een Bourgondische levensstijl op na. Het was al lang een droom voor ons beide, om een eigen bedrijf te starten in de food branche. Na heel wat jaren ervaring in de horeca als gastvrouw, vond ik het in januari 2018 tijd, om deze knoop door te hakken. Ik begon mijn eigen catering bedrijf “Mel’s Kitchen”. Iets wat vanzelfsprekend mogelijk was, door mijn passie voor koken, te verbinden met Luc’s vakkennis en expertise op dit gebied.

Velen hebben al mogen proeven en ervaren, waar Mel’s kitchen voor staat. Na 2 jaar opbouwen en groeien, waren we klaar voor de volgende uitdaging, met als resultaat: Mooie samenwerkingen met diverse locaties. Vanuit sfeervolle ruimtes en keukens, hebben we de mogelijkheid om precies te doen wat we leuk vinden: onze gasten volledig in de watten leggen, met kookworkshops, privé dinertjes en borrels. If you can dream it, you can do it.

Contact

adres
schubertstraat 7
5914 BL Venlo

info@melskitchen.nl
+31 6 26908676