Catering

liefde voor eten, koken vanuit het hart, samen genieten

Catering

Iets te vieren? Een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest, of een bruiloft… Laat al je zorgen uit handen nemen door Mel’s Kitchen! Wij regelen alles tot in de puntjes, of het nou gaat om een hapjes buffet, een walking diner, of een compleet verzorgd diner met meerdere gangen. Met pure en verse ingrediënten maken wij alles zelf en wij laten altijd alles weer netjes en verzorgd achter.

 

Buffetten

Wij zijn ondertussen experts op het gebied van hapjes en amuses maken! Het befaamde hapjes buffet van Mel’s Kitchen is dan ook veruit onze topper. Dat is ook niet zo gek, want door de manier van presenteren op grote plateaus, etagères en houten planken, ziet het er altijd fantastisch uit. Het zijn stuk voor stuk kleine smaaksensaties, geserveerd in glaasjes, aan prikkers en mooie (milieu vriendelijke) schuitjes.

Wij houden van wereldse hapjes, het beste uit alle hoeken van de wereld. Maar naar eigen wens kan het natuurlijk ook een Italiaans of Spaans georiënteerd buffet zijn. Liever op de Indiase of Thaise tour? Alles is bespreekbaar.

Vanaf €17.50 per persoon (o.b.v. 20 personen)
Borden, bestek en aankleding zijn bij te boeken.

Zo gauw het weer een beetje warmer word, heeft iedereen zin om lekker buiten te zijn en daar hoort natuurlijk een BBQ bij. Laat door ons al je zorgen wegnemen. Wij verzorgen jouw tuinfeest door een heerlijk BBQ buffet te maken met door ons gemaakte salades, sausjes en dips. Vlees en vis op uitdagende manieren gepresenteerd en huis gemarineerd. En zeer creatieve vegetarische gerechten voor op de BBQ. Wij beschikken over een BBQ, die Incl. gasfles te huur is. Ook kan er een chef worden ingehuurd, die alle lekkere gerechten voor jullie zal grillen op de BBQ  

Vanaf €19.50 per persoon (o.b.v. 20 personen)
BBQ, borden en bestek, aankleding kan worden bijgeboekt.

 

Impressie

Opzoek naar een sfeervolle locatie, voor al je culinaire activiteiten?

Neem contact met ons op en wij bespreken samen de mogelijkheden

Chef aan huis

De chef-kok komt bij je thuis een 4, 5, of 6-gangen diner verzorgen. Wij leggen het gezelschap compleet in de watten, door te starten met smakelijke amuses. Hierna gaan we van start met de heerlijke gangen. Wij zorgen voor servies, bestek en eventueel naar wens ook de aankleding. De gast vrouw/heer heeft een zorgeloze avond, want de keuken word opgeruimd en netjes achtergelaten.  

Vanaf €42.50 per persoon (o.b.v. 10 personen)

Walking diners

Wij komen op locatie heerlijke exclusieve kleine gerechtjes bereiden in uw eigen keuken. Deze worden mooi, op een originele manier uitgeserveerd en gepresenteerd op kleine bordjes, in glaasjes enz. het leuke hiervan is, dat het gezelschap niet per se aan een tafel hoeft te blijven zitten, maar men kan in een informele sfeer genieten van alle heerlijkheden, waar men ook zit of staat.  Wij nemen zelf alles mee en zorgen dat de keuken na afloop weer helemaal schoon en netjes is.

Vanaf €47.50 per persoon (o.b.v. 10 personen)

Live cooking

koken op locatie! In wat voor vorm dan ook. Zoals de bovenstaande activiteiten, maar ook tapas/hapjes/amuses klaarmaken op locatie, sweet16 of 21diner (alle lievelingsgerechten van de jarige job) bruiloften, koffietafels, high tea… ook hier geld dat wij op locatie komen koken, zelf alles meenemen en naderhand ook weer alles opruimen, afwassen en netjes achterlaten. 

Neem gerust contact met ons op, met al je vragen en wensen.

Bij kleinere gezelschappen, gelden andere prijzen in overleg. Alle genoemde catering prijzen zijn exclusief BTW.

Contact

adres
schubertstraat 7
5914 BL Venlo

info@melskitchen.nl
+31 6 26908676