Catering

liefde voor eten, koken vanuit het hart, samen genieten

Catering

Iets te vieren? Een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest, of een bruiloft… Laat al je zorgen uit handen nemen door Mel’s Kitchen! Wij regelen alles tot in de puntjes, of het nou gaat om een hapjes buffet, een walking diner, of een compleet verzorgd diner met meerdere gangen. Met pure en verse ingrediënten maken wij alles zelf en wij laten altijd alles weer netjes en verzorgd achter.

 

Buffetten

HAPJES BUFFET:

Wij zijn ondertussen experts in het maken van prachtige, culinaire buffetten. Neem nou ons befaamde hapjes buffet… Door de manier van presenteren op grote plateaus, etagères en houten planken, ziet het er altijd fantastisch uit. Het zijn stuk voor stuk kleine smaaksensaties, geserveerd in glaasjes, aan prikkers en mooie (milieu vriendelijke) schuitjes. Laat je door ons verrassen en wij zorgen voor uiteenlopende hapjes en amuses. liever een bepaald thema, zoals Italiaans, Spaans, of Aziatisch? Laat het ons weten!

Vanaf €34.50 per persoon

voor maaltijd vullende  hapjes

Aan te vullen met:

-Grote schalen met verschillende soorten salade       

-Plateau antipasti gegrilde groenten, vleeswaren en kaas

-Luxe seafood plateau              

-Borden, bestek en aankleding

-Chef-kok die de hapjes ter plekke bereidt en bediening: prijs op aanvraag

BUFFETTEN:

Wij verzorgen heerlijke buffetten geheel in stijl! Een  Italiaans buffet, met koude top gerechten, zoals salades, en schalen met antipasti, vitello tonnato, carpaccio enzovoort behoort tot de mogelijkheden. Dit kan aangevuld worden met warme gerechten zoals: Pasta gerechten, of mooie Italiaanse vlees en vis gerechten. Deze worden dan mooi gepresenteerd in shafing dishes. 

Maar ook een Spaans, Indiaas, of Aziatisch buffet, behoord tot de mogelijkheden. 

Vanaf €32.50 per persoon 

Wij luisteren graag naar de persoonlijke wensen van onze gasten. Dus toch liever een ander thema, of bijvoorbeeld een lunchbuffet of high tea/wine? Laat het ons weten, alles is bespreekbaar!

 

 

Impressie

Opzoek naar een sfeervolle locatie, voor al je culinaire activiteiten?

Neem contact met ons op om kookstudio L’Amuse Culinair te boeken!

Chef aan huis

De chef-kok komt bij je thuis een 4, 5, of 6-gangen diner verzorgen. Wij leggen het gezelschap compleet in de watten, door te starten met smakelijke amuses. Hierna gaan we van start met de heerlijke gangen. Wij zorgen voor servies, bestek en eventueel naar wens ook de aankleding. De gast vrouw/heer heeft een zorgeloze avond, want de keuken word opgeruimd en netjes achtergelaten.  

Vanaf €85.00 per persoon

Minimaal 12 personen

Walking diners

Wij komen op locatie heerlijke exclusieve kleine gerechtjes bereiden in uw eigen keuken. Deze worden mooi, op een originele manier uitgeserveerd en gepresenteerd op kleine bordjes, in glaasjes enz. het leuke hiervan is, dat het gezelschap niet per se aan een tafel hoeft te blijven zitten, maar iedereen kan in een informele sfeer genieten van alle heerlijkheden, waar je ook zit of staat.  Wij nemen zelf alles mee en zorgen dat de keuken na afloop weer helemaal schoon en netjes is.

Vanaf €85.00 per persoon 

Live cooking

koken op locatie! In wat voor vorm dan ook. Zoals de bovenstaande activiteiten, maar ook tapas/hapjes/amuses klaarmaken op locatie, sweet16 of 21diner (alle lievelingsgerechten van de jarige job) bruiloften, koffietafels, high tea… ook hier geld dat wij op locatie komen koken, zelf alles meenemen en naderhand ook weer alles opruimen, afwassen en netjes achterlaten. 

Neem gerust contact met ons op, met al je vragen en wensen.

Bij kleinere gezelschappen, gelden andere prijzen in overleg. Alle genoemde catering prijzen zijn inclusief BTW.

Contact

adres
L'Amuse Culinair

Stalbergweg 312
5913 BW Venlo

info@melskitchen.nl
+31 6 26908676