Kook

workshop

liefde voor eten, koken vanuit het hart, samen genieten

Kookworkshop

Samen koken, bij het verborgen pareltje van Venlo? een knusse en sfeervolle kookstudio, waar gezelligheid en culinair genieten voorop staat.

Of het nou gaat om een bedrijfsuitje, familiedag, of gezellig samenzijn met vrienden, wij spelen in op elke gelegenheid. Of kom met je vaste kookclub genieten van de wisselende, verrassende menu’s. 

Wij houden er van om onze gasten steeds weer te verrassen met ons wisselende maandmenu. Dit stellen wij met zorg samen aan de hand van  mooie seizoensgebonden producten. 

De menu’s kunnen ook in overleg worden samengesteld. Er kan daarbij gekozen worden uit meerdere thema’s. Bijvoorbeeld een kookworkshop uitsluitend gericht op groenten, een kookbattle met een wedstrijd element, of alleen gerechten uit een bepaalde keuken zoals: Italiaans, Spaans, Indiaas of Japans….Alles is mogelijk.

De avond staat in het teken van ontspannen samen koken, proeven en ervaren.

Check voor info en prijzen:                    www.lamuseculinair.nl 

 

Impressie

Opzoek naar een sfeervolle locatie, voor al je culinaire activiteiten?

Bij kookstudio L’ Amuse Culinair ben je aan het juiste adres!

Private dining

 

Op zoek naar een unieke locatie, om met een gezelschap in prive sfeer te dineren? Dan is kookstudio L’ Amuse Culinair de perfecte plek! Kom op afspraak eens vrijblijvend een kijkje nemen en word spontaan verliefd op het pand en de sfeervolle inrichting. Wij verzorgen in overleg een heerlijk 5-gangen diner, of een walking diner in de open keuken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

Vergaderen

 

Contact

adres
L'Amuse Culinair

Stalbergweg 312
5913 BW Venlo

info@melskitchen.nl
+31 6 26908676